Полша вече отпадна злощастно в груповата фаза на Евро 2012, но местната красавица Наталия Сивиец признава, че ще стиска палци за Португалия.

Надарената хубавица се надява Кристияно Роналдо и компания да станат шампиони в края на надпреварата.

Моделката вече направи истински фурор, когато се появи на срещата между Полша и Русия миналата седмица, а сега ще продължава да радва мъжкото око с присъствието си на стадионите.

Тя счита, че най-красивият и талантлив футболист на Евро 2012 е Кристияно Роналдо. "Въпреки че Полша отпадна и няма да играе повече в турнира, ще продължавам да стискам палци за Португалия, а после ще искам да поздравя Кристияно лично", прави планове за среща със суперзвездата Наталия.

Полякинята разказва още, че е живяла три години в Бразилия и освен на Кристияно, е голяма фенка на Неймар, който също бил страхотен футболист.

Наталия Сивиец не желае да бъде сравнявана с южноамериканската сексбомба Лариса Рикелме, която разтуптя мъжките сърца по време на Мондиал 2010 в Южна Африка. Според повечето фенове на играта сравненията между двете наистина не са уместни, тъй като Наталия е с класи над Лариса...

Феновете на футбола бърза забравиха коя беше Лариса...