Напрежението в лагера на Холандия е огромно откакто състава загуби на старта на Евро 2012 от Дания. А утре предстои сблъсък с Германия. Ръководството на тима реши да се обърне към психолог, за да бъдат преодоляни проблемите.

Според треньора Ван Марвайк играчите имат психологичен проблем, след като отправиха 32 удара срещу Дания, а не вкараха гол. Затова той пусна в лагера психолог. Нещо, което не се хареса на всички играчи.

"Ако ще идва психолог, аз ще отида да си легна и да дремна 2-3 часа. Ако има проблеми между нас трябва да си говорим ние и да ги решим. А не да чакаме някой друг да го направи", заяви Уесли Снайдер пред "Де Телеграаф".

Следващият съперник на Холандия е Германия, който през ноември разби Лалетата 3:0 в контрола. Нова загуба ще означава край на надеждите на холандците за класиране напред.

"Сега трябва да демонстрираме, че сме единни. Ако има ситуации и напрежение вътре в съблекалнята, трябва да го решим ние. Ако не можем да го направим никакъв психолог не може да ни помогне", добави халфът на Интер.

"Дойдохме тук, за да станем европейски шампиони. Все още можем да го постигнем. Сега просто трябва да покажем, че сме един силен колектив".