Мениджърът на Ювентус Антонио Конте и спортният директор Фабио Паратичи са били забелязани на трибуните по време на вчерашния мач между Полша и Гърция на Евро 2012. Според вестник "Тутоспорт" двамата са наблюдавали звездата на "дружина полска" Роберт Левандовски. Именно 23-годишният нападател на Борусия Дортмунд вкара първото попадение на европейското първенство.

Италианското издание отбелязва, че има голяма вероятност от Манчестър Юнайтед вече да са изпреварили "бианконерите" за подписа на полския голаджия. Вариантите за атаката на "Старата госпожа" обаче не свършват дотук.

Тази вечер Конте и Паратичи ще присъстват и на срещата между Холандия и Дания в Харков. Двамата се интересуват от изявите на Робин ван Перси. "Тутоспорт" припомня, че един от най-добрите футболисти на "лалетата" вече се е срещал два пъти с представители на Ювентус.

В момента Юве може и да следи Левандовски и Ван Перси, но за Единсон Кавани има конкретна оферта, продължава торинският спортен вестник. "Бианконерите" предлагат на Наполи 40 милиона евро плюс Алесандро Матри.

Проблемът е, че неаполитанците съвсем скоро може да се разделят с Есекиел Лавеци, който е желан от Пари Сен Жермен. В такъв случай президентът на петия в Серия А Аурелио Де Лаурентис едва ли ще иска да пусне още един състезател от магическото трио Хамшик-Лавеци-Кавани да си тръгне от "Сан Паоло".