Срещата след полунощ в берлински хотел на Джером Боатенг с русокосата секс-бомба Джина-Лиза Лохфинк е на път да му осигури гарантирано място на резервната скамейка на Бундестима по време на Евро 2012.

Според бившия любовник на палавницата Артур Бока, тя самата е подготвила капан, в който Боатенг е паднал лесно.

Блондинката платила на фотограф, който направил снимките в хотела, след това снимките са били продадени, а Джина-Лиза спечелила не само пари, но и слава.

"Аз съм напълно сигурен, че Джером е паднал в нейния капан", отсече националът на Кот Д'Ивоар, който носи екипа на Щутгарт.

"Джина-Лиза отново прави тези неща, за да намери място в новините", каза още Бока пред вестник "Експрес". През миналата година той имаше 8-месечна връзка с фурията.

"Вярвам, че фотографът в хотела е бил поръчан от нея. След това снимките са били продадени и Джина-Лиза е получила пари за тях", завърши африканецът.

Самата Лохфинк споделя, че двамата с Боатенг са само приятели. Националът на Германия има близнаци на 1 година от своята приятелка. Той обаче останал в хотелската стая на новата си позната чак до 3 часа след полунощ. Германските издания се шегуват, че двамата обсъждали тактиката на Бундестима на Евро 2012.