Станислав Ангелов се завръща на "Герена" през новия сезон. Той подписа за "1+1" години.  Пелето е пър­вото и единствено засега ново попълнение на Левски за сезона, през който се очакват сериозни промени в отбора.

34-годишният футболист даде интервю за вестник "Меридиан мач", докато е на почивка със семейството си в чужбина. Според него Германия ще спечели Евро 2012.

"Супер лесно се стигна до договора. Разб­рахме се набързо. Ня­маше някакви кой знае какви усложне­ния по време на пре­говорите. От началото до края разговарях с господин Иво Тонев", започна Ангелов.

"Във футбола всич­ко е на периоди и цик­ли. Има хубави и неп­риятни моменти. Обикновено след неп­риятен сезон следва силен - Левски винаги се е вдигал. Сигурен съм, че Левски ще по­каже добро лице през новия сезон."

"Като ця­ло не мисля особено за представянето до­сега, важно е какво ще бъде то занапред. Иначе не мога да нап­равя сравнение меж­ду онзи Левски и то­зи. Да, гледал съм ма­човете на "сините", но все още не съм усетил отбора. Това ще ста­не, когато потренирам известно време."

"Не знаех, че Христо Йовов ще ми е треньор. Радвам се за него. Той е дал много на Левски. Това е добро решение. Познавам доста от момчетата като хора, но не и игрово."

"С Илиан Илиев прове­дохме кратък и прия­тен разговор. Няма какво толкова да гово­рим, работа трябва да се върши. Аз претенции нямам. С него не се познаваме много добре. Работили сме за кратко в нацио­налния отбор. Тогава той беше помощник-треньор на Димитър Пенев."

"Смятам, че про­мените, които съм претърпял, са за добро. Подобрил съм себе си в някакви ас­пекти - и игрови, и човешки. Колкото за Левски, малко време ми трябва да преце­ня. Доколкото позна­вам хората, които ра­ботят на "Герена" се­га, те са сериозни професионалисти. Сигурен съм, че има израстване в Левски като клуб."

"С оглед на футбо­ла, който национал­ният отбор играе и стремежа за налага­не на млади играчи, смятам, че моето време в тима е прик­лючило безвъзврат­но. Одобрявам промените в национал­ния тим. Нека Любо Пенев продължи в тази посока, има светлина в тунела. Сега не мисля за националния тим, а за завръщането ми в Левски."

"Германия ще спечели Евро 2012. Ще се радвам немците да спечелят титлата. За мен играят най-ка­чествения футбол -техничен, комбинативен. Имат отлични футболисти и треньор", завърши Пелето.