Бившият английски национал Теди Шерингам е на мнение, че "Трите лъва" трябва да копират стила на игра на световния и европейски първенец Испания, ако искат да спечелят Евро 2012.

"Абсолютно, моят фаворит за шампион на Евро 2012 е Испания. Англия? Не, страната не е сред най-вероятните победители", каза Теди Шерингам за Goal.com.

"Англия ще спечели турнира само ако успее да задържа топката толкова дълго време, както го правят испанците", сподели 46-годишният ветеран.

"Рой Ходжсън е добър избор за селекционер на Англия. Но той не разполага с много време, за да промени стила на отбора. Той е подходящ избор, но не достатъчно добър, за да спечели европейското първенство."

"Когато Англия достигна до полуфиналите на Евро 1996, ние имахме опитни футболисти, които бяха на върха в кариерите си", продължи коментара си по темата бившият нападател.

"Сега в отбора има доста млади футболисти и това първенство може да от тяхна полза за в бъдеще. Но сега е още рано за тях", завърши своето изказване Теди Шерингам, който вкара гол при загубата на Манчестър Юнайтед от Реал Мадрид с 2:3 в мач между ветераните на двата тима в неделя.