Бранителят на Рубин Казан Салваторе Бокети заяви пред електронното издание TuttoJuve.com, че ако получи оферта от голям италиански отбор, би се върнал да играе в Серия А.

Според медиите на Апенините бившият защитник на Асколи, Фрозиноне и Дженоа е желан от шампиона Ювентус. Така след две години, прекарани в Русия, 25-годишният играч може отново да се състезава в първенството на Италия.

"Горд съм, че Юве се интересува от мен, но все още е прекалено рано да говорим за трансфер. Казвал съм и преди, че ако получа оферта от голям италиански тим, ще се върна в Серия А. Остава да видим как ще се развият нещата", каза Бокети, цитиран от Football-Italia.net.

Бранителят попадна в разширения състав на Чезаре Прандели преди Европейското първенство в Полша и Украйна, но името на футболиста не присъстваше в крайния списък на италианския селекционер.

Това обаче не е някаква кой знае каква изненада, тъй като последният мач на Бокети с фланелката на "скуадра адзура" беше на 5-ти юни 2010-та година срещу Швейцария, контрола преди Световното първенство в Южна Африка.