Дни преди началото на европейското първенство по футбол вестник "Билд" улови защитника на Германия Джером Боатенг да се забавлява след полунощ с модел на бельо.

Става дума за 25-годишната палавница Джина-Лиза Лохфинк, която отседнала в берлински хотел. Националът държал да се запознае с блондинката и двамата седнали на бара на хотела заедно със свои приятели.

Информатор на вестника твърди, че футболистът и палавницата останали на бара до три часа след полунощ, след което се качили в нейната стая, заедно с още един мъж.

Интересното е, че Боатенг има близнаци на една година от своята приятелка, а в събота се очаква да бъде стълб в отбраната на Германия в мача от Евро 2012 срещу Португалия.

Моделката твърди пред вестник "Билд", че в нейната стая се е провел само разговор с двамата мъже. Тя наблегнала на шампанското, а  бранителят - на минералната вода...

Агентът на футболиста твърди, че Боатенг си е легнал в два часа след полунощ. Тази версия се разминава сериозно с тази на свидетеля в хотела.

Най-тиражният вестник в Европа "Билд" се шегува с Боатенг, че неговата нова позната му е давала съвети в стаята си как да помогне на Германия да спечели Евро 2012.