Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е отказал да даде автограф на 10-годишно момиченце, тъй като е носело фланелка на Барселона, твърди вестник “Рекорд”.

Историята разказа бащата на разочарованото дете, което облякло екипа на каталунците за тренировка на отбора, в който играе футбол в Обидос.

Заниманието обаче не се състояло, заради подготовката на Португалия за европейското първенство и хлапето решило да погледа тренировката на иберийците, а след това да вземе и автограф от Роналдо, но останало разочаровано.

“Когато отидох да я взема видях, че тя бе много тъжна. Когато я попитах какво се е случило тя просто ми каза: Кристиано отказа да ми даде автограф, тъй като нося екип на Барселона”, разказа Роберт Фелипе.

“Просто не знаех какво да и кажа. Фланелката и бе донесена от майка и, която бе на посещение в каталунския град. Тя бе символ на обич и нищо друго. Ако посещението бе в Мадрид, явно щеше да бъде различно. Тя бе страшно разочарована, а аз се чудех как да и обясня защо един национален футболист и е обърнал гръб”, добави той.