Халфът на Каляри Раджа Наингголан призна, че е договорил личните си условия с Ювентус, но сделката все още не е осъществена окончателно, тъй като двата отбора трябва да се разберат за трансферната сума.

За преминаване на 24-годишния полузащитник в торинския гранд се говореше още през януари и Наингголан можеше да играе за "бианконерите" още през втория полусезон на кампания 2011/2012, обаче преговорите между сардинците и "Старата госпожа" не приключиха в необходимия за да се случи това срок.

"Вече имам подписано споразумение с Ювентус. Агентът ми го показа в понеделник. По принцип всичко е готово, но все още има две неща, които могат да попречат на трансфера – интересът на други отбори и сумата, която Юве трябва да плати на Каляри", заяви белгиецът, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

Сред "другите отбори", за които говори Наингголан, са руският шампион Зенит, Милан, Интер и Наполи. Халфът обаче твърди, че най-сериозни са намеренията на Ювентус и на още един клуб, който играчът не пожела да назове.

"Мисля, че цената ми е около 15 милиона евро, но италианските тимове предпочитат да вземат бразилски състезател за половината от тази сума", допълни Наингголан.