Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини заяви, че ръководството на Интер е отправило питане относно цената на аржентинския бранител Матиас Силвестре.

Босът на "розанерите" допълни, че слаб интерес към защитника има и от един немски и един английски отбор. Във връзка с възможността южноамериканецът да премине в Милан пък, Дзампарини направи любопитно изказване.

"Когато разберат, че цената на Силвестре е висока, хората от Милан веднага ще се откажат да го купуват. Политиката на този клуб е да привлича играчи с изтекъл с договор", коментира президентът на сицилианците, цитиран от Football-Italia.net.

Дзампарини изясни и как стои въпросът с евентуален трансфер на Федерико Балдзарети. Италианският национал е желан от редица тимове, но босът на Палермо каза, че Балдзарети почти сигурно ще остане на "Ренцо Барбера" и през следващия сезон.

"Той пожела да остане при нас, така че ще подновя договора му за още три години. Балдзарети ще напусне Палермо само при оферта от Пари Сен Жермен", категоричен беше ексцентричният президент.