Ювентус спечели Скудетото, а на 20-ти май има шанс да вземе и Купата на Италия. Сезонът е наистина невероятен за "бианконерите" и техните фенове, но все още има един проблем, който не дава спокойствие на всички, които обичат клуба.

Въпреки надеждите на всички ювентинци капитанът на "Старата госпожа" Алесандро Дел Пиеро все още не е подписал нов договор и има голяма вероятност да напусне отбора на сърцето си през лятото.

"Сега искам само да празнувам. След финала за Купата на Италия ще говорим за бъдещето ми колкото си искаме. Много съм щастлив, защото започвам всеки сезон с мисълта за титла. Напоследък Скудетото все ни се изплъзваше, но в момента чувството наистина е специално, особено с оглед на това, което се случи с тима през 2006-та година", каза легендата на торинския гранд, цитиран от Football-Italia.net.

"Все още помня всичко от сезона ни в Серия Б. Това беше един прекрасен опит за мен и за всички, които останаха в клуба тогава – Джиджи Буфон, Клаудио Маркизио и така нататък", допълни Дел Пиеро.