Нападателят на Ювентус Мирко Вучинич сподели след мача на "бианконерите" с Каляри, че не си спомня да е отбелязвал попадение, толкова голяма чувствал радостта си.

Черногорецът се разписа в 6-тата минута на двубоя, след като се възползва от чудесен пас на Леонардо Бонучи. Вторият гол за успеха на "Старата госпожа" с 2:0 всъщност беше автогол на Микеле Канини. След победата над сардинците Ювентус е недостижим на върха в Серия А.

"Чувството е неописуемо. Бях близо до титлата, докато играех за Рома. Сега вече съм шампион, сбъднах мечтата си да стана шампион. Дори не си спомням, че вкарах. Все едно сънувам", не беше на себе си Вучинич.

"Дали се притеснявахме, че може да не успеем? Малко, но го скрихме добре. Освен че сме добри футболисти, очевидно сме и добри актьори", коментира 28-годишният нападател, цитиран от Football-Italia.net.

"Когато от Ювентус се свързаха с мен, за да ме привлекат, първото, на което обърнах внимание, беше треньорът. През този сезон се опитвах да давам всичко от себе си, в някои случаи се представях добре, а в други – не, но треньорът никога не загуби вяра в мен", завърши Вучинич.