Полузащитникът на Милан Съли Мунтари, който играе за "росонерите" под наем от Интер, за пореден път разкритикува "нерадзурите" и обяви, че не е бил щастлив с черно-синия екип.

Утре от 21:45 часа българско време двата отбора от Милано излизат един срещу друг в голямото дерби от 37-мия кръг на Серия А. Съдия на двубоя ще бъде Никола Рицоли от Болоня.

"Мачът в неделя е много важен за Милан. Трябва да го спечелим, за да запазим шансовете си за Скудетото", каза Мунтари, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

"Щастлив съм, че играя за Милан. Сега дори бележа повече благодарение на това, че се състезавам заедно с прекрасни футболисти като Златан Ибрахимович, Антонио Касано и Кевин-Принс Боатенг. В Интер нямаше как да бъда щастлив, тъй като не играех редовно", допълни африканецът.

"В момента не желая да мисля за бъдещето си. Концентрирал съм се върху срещите с Интер и Новара. След края на настоящата кампания ще разговарям с представители на двата клуба относно това, къде ще играя през следващия сезон", завърши Мунтари.