Защитникът на Катания Марко Мота, който играе при сицилианците под наем от Ювентус, ще се върне в Торино след края на настоящата кампания, но все още не знае къде ще се състезава през следващия сезон.

"В Катания всичко е прекрасно – градът, феновете и хората, които работят във футболния клуб", каза Мота пред Итаспортпрес, цитиран от сайта Football-Italia.net.

"Остават ми още два мача с екипа на Катания, след което ще се върна в Ювентус. Все още не съм сигурен какво ще се случи след това", допълни 25-годишният десен бранител.

Мота премина на "Анджело Масимино" през януари и записа дванайсет мача с червено-синята фланелка на сицилианския отбор. Защитникът няма нито една среща за Ювентус през този сезон – ясен знак, че Антонио Конте едва ли ще разчита на бившия играч на Рома за в бъдеще.

През лятото на 2010-та година Мота се присъедини към "Старата госпожа" под наем от Удинезе, а на следващата година подписа постоянен договор с торинския гранд, въпреки че не се представяше особено добре с екипа на "бианконерите".