Полузащитникът на Милан Съли Мунтари, който играе за "росонерите" под наем от Интер, заяви, че се моли на Господ за нова грешка на Ювентус в борбата за титлата в Серия А.

Вчера ганаецът отбеляза първото от двете попадения за успеха на италианския шампион с 2:0 над Аталанта. По същото време торинският гранд направи 1:1 с Лече като домакин.

"Моля се на Господ за нова грешка на Ювентус. В оставащите две срещи не бива да губим концентрация, защото все още има надежда да станем шампиони, а аз смятам, че заслужаваме титлата", каза Мунтари, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

"Доволен съм, че отбелязах, но мисля, че моите съотборници също заслужават похвали. Без тях не бих могъл да постигна нищо. Вижте например ролята на Кевин-Принс Боатенг за вчерашната ни победа", допълни африканецът.

В момента Милан се намира само на точка зад лидера в таблицата Ювентус. В следващите два кръга "росонерите" имат двубои с Интер и с Новара, а "бианконерите" гостуват на Каляри и домакинстват на Аталанта.