Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние, който играе под наем във втородивизионния Пескара, иска да състезава за тима на Валтер Мадзари през следващия сезон, съобщи агентът на футболиста Антонио Отавиано.

"Серия Б е прекалено слаб шампионат за играч от класата на Лоренцо. Ако обаче от Наполи планират да държат клиента ми на резервната скамейка, то тогава ще трябва да помислим за други варианти за неговото бъдеще", коментира Отавиано пред радио Marte, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

През настоящата кампания 20-годишният състезател се представя прекрасно, като е отбелязал 16 гола в 32 шампионатни срещи с екипа на "делфините".

Единственият по-впечатляващ футболист на Пескара е Чиро Имобиле, който играе на стадион "Адриатико" под наем от Ювентус. Колегата на Инсиние от младежкия национален отбор на Италия е вкарал 26 попадения в 33 мача за първенство.

"Ако Езекиел Лавеци напусне Наполи през лятото, ще видим дали клубът ще купи нов нападател, или ще предпочете да използва този, който вече има – Лоренцо Инсиние", допълни Отавио.