Наставникът на Чезена Марио Берета заяви на пресконференция преди утрешния мач на "морските кончета" с Интер, че вече изпадналият тим ще даде всичко от себе си срещу "нерадзурите".

В миналия кръг последният във временното класиране на Серия А загуби с 0:1 от Ювентус и се прости с елита и на теория. Четири кръга преди края на първенството отборът на Берета има 14 точки по-малко от 17-тия в таблицата тим на Дженоа.

"Срещу Интер ще се опитаме да се представим достойно, въпреки че "нерадзурите" се намират в добра форма и се нуждаят от задължителна победа, за да останат в борбата за третото място", каза Берета, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

В срещата с Ювентус мениджърът на Чезена не можеше да разчита на контузените Адриан Муту и Винченцо Якуинта. Двамата обаче може да се завърнат в игра в двубоя с Интер.

Италианските вицешампиони излизат срещу "морските кончета" утре от 16:00 часа българско време. Мачът е на "Джузепе Меаца", а съдия на срещата ще бъде Андреа Ромео от Верона.