Бранителят на Торино и италианския национален отбор Анджело Огбона, с чието име футболните медии на Апенините често спекулират, все още не знае къде ще играе след края на този сезон.

Слуховете пращат 23-годишния футболист от нигерийски произход в някой от водещите клубове в Италия след края на настоящата кампания. Самият играч обаче отрече да е преговарял с когото и да било.

"Журналистически приказки – това е всичко. Моето бъдеще? Честно казано, още не съм мислил за това. Засега съм концентриран върху представянето си с екипа на Торино", заяви Огбона пред Скай Спорт Италия, цитиран от Football-Italia.net.

В момента Торо се намира на върха в Серия Б. Отборът, воден от Джампиеро Вентура, почти си е осигурил участие в елита на Ботуша, а Огбона има 33 мача и е един от най-важните състезатели на тима.

Чудесните изяви на защитника с фланелката на Торино са причината той да бъде част и от "скуадра адзура", като вероятността Огбона да бъде включен в състава на Чезаре Прандели за Евро 2012 е много голяма.