Ганайският халф Съли Мунтари, който играе за Милан под наем от Интер, нападна спортния директор на "нерадзурите" Марко Бранка и обяви, че никой в лагера на италианските вицешампиони не харесва 47-годишния бивш футболист.

"Когато Бранка влезеше в съблекалнята, той искаше да му се кланям като на бог. Истината е, че нито един играч на Интер не може да го понася, той е един фалшив човек", каза Мунтари пред вестник "Кориере дела Сера", цитиран от сайта Football-Italia.net.

Преди да започне да се състезава за "росонерите", Мунтари записа само четири мача с екипа на "нерадзурите" през този сезон. В три от тези срещи ганаецът се включваше в игра от резервната скамейка.

"Докато бях в Интер, давах всичко от себе си в тренировките, но от усилията ми нямаше резултат. Треньорите така и не ми обясниха защо не играя. Издържах три години в този отбор, но повече не мога да търпя. Преди да участвам в турнира за Африканската купа на нациите, споделих на колегата на Бранка – Пиеро Аузилио – че търпението ми е свършило", допълни Мунтари.