Мениджърът на Ювентус Антонио Конте заяви преди утрешния мач на "бианконерите" с Чезена, че вече му е омръзнало да слуша оплакванията от треньорския щаб на Милан.

В свое изказване вчера наставникът на "росонерите" Масимилиано Алегри отново спомена гола на Съли Мунтари във вратата на "Старата госпожа", който не беше зачетен.

"Честно казано, вече ми стана скучно от всичко това. След като се оплакахме от съдийството в мача си с Парма, бяхме посъветвани да си замълчим. Ние направихме точно това. Останалите говорят на всеки три дни и винаги – едно и също", каза Конте, цитиран от сайта Football-Italia.net.

Утре от 16:00 часа българско време торинският гранд гостува на Чезена. Стадионът на "морските кончета" "Дино Мануци" е известен с изкуствената си тревна настилка и във връзка с това "бианконерите" ще проведат специална тренировка.

"Положителното в случая е, че теренът няма дупки, но отскокът и скоростта на топката са особени", коментира Конте и допълни, че очаква от играчите си да се раздадат на сто процента срещу последния във временното класиране на Серия А.