Нападателят на Милан Алберто Палоски, който играе под наем за Киево, предупреди "росонерите", че тимът от Верона ще търси само и единствено победата, когато двата отбора се изправят един срещу друг тази вечер.

От 21:45 часа българско време "летящите магаренца" посрещат италианския шампион в мач, който е изключително важен и за двата състава. Милан трябва да победи, за да остане в битката за титлата, а успех за Киево ще означава, че възпитаниците на Доменико Ди Карло са се спасили от изпадане с 99-процентова сигурност.

"Искаме да покажем, че сме по-добри от състава, който загуби с 0:4 на "Сан Сиро". Другото ни желание е да подобрим представянето си от миналия сезон, когато завършихме с 46 спечелени точки. Би било хубаво, ако през настоящата кампания стигнем границата от 50 точки", каза Палоски пред "Гадзета дело Спорт", цитиран от сайта Football-Italia.net.

До момента през този сезон 22-годишният нападател има общо шест отбелязани гола в Серия А и турнира за Купата на Италия. Толкова е вкарал и опитният Серджо Пелисиер, а само Сирил Теро е отбелязал повече – седем.

"Милан? Не знам дали ще се върна в отбора през юни. Стремя се да се концентрирам единствено върху играта си", допълни Палоски, който е един от най-интересните млади нападатели в италианското първенство.