Мениджърът на Киево Доменико Ди Карло каза на пресконференция преди утрешния мач на тима от Верона срещу Милан, че най-опасният играч на "росонерите" безспорно е Златан Ибрахимович.

"Ибрахимович винаги бележи срещу нас. Или ще трябва някой да го пази персонално, или ще се наложи да затваряме пространствата пред него колкото се може по-добре", заяви 48-годишният треньор, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

Милан ще гони задължителна победа срещу "летящите магаренца". Италианският шампион няма право на грешка, ако иска да защити титлата си. В събота възпитаниците на Масимилиано Алегри претърпяха много неприятна домакинска загуба от Фиорентина и вече изостават на точка зад Ювентус.

"Футболистите на Милан ще пристигнат във Верона в много лошо настроение. Ще играем срещу един много качествен отбор и ще трябва да се представим на ниво", допълни Ди Карло.

Киево посреща Милан на "Марк'Антонио Бентегоди" утре от 21:45 часа. През миналия полусезон "росонерите" разгромиха възпитаниците на Ди Карло с 4:0, като головете отбелязаха Ибрахимович, Пато и Тиаго Силва.