Водещият реализатор на Фиорентина Стеван Йоветич заяви, че отборът на Милан му се е сторил много изморен по време на срещата между "виолетовите" и "росонерите" в събота.

Тимът от Флоренция изненадващо спечели с 2:1 гостуването си на "Сан Сиро", а черногорецът отбеляза първия гол за своя състав и подаде за втория.

"Милан е много силен отбор и в събота също се представи много добре, но мачовете с Барселона отнеха от енергията му. Личеше си, че "росонерите" бяха разочаровани от отпадането си от Шампионската лига", каза Йоветич, цитиран от сайта Football-Italia.net.

През настоящата кампания 22-годишният черногорски национал има 13 попадения в Серия А, като е участвал в 24 двубоя. Напълно възможно е Йоветич да напусне Фиорентина през лятото.

Талантливият играч е желан е от много тимове, сред които е и лидерът във временното класиране на италианското първенство Ювентус.

"Очаквам Милан и Ювентус да си оспорват титлата до последния мач", коментира Йоветич битката за Скудетото. В момента "бианконерите" имат една точка преднина пред "росонерите".