Мениджърът на Ювентус Антонио Конте заяви преди утрешния сблъсък на "бианконерите" с Палермо, че Фабио Куалярела е в добра форма и ще бъде титуляр в мача със сицилианците.

В миналия кръг срещу Наполи Куалярела влезе като резерва и след чудесен пас на Алесандро Дел Пиеро отбеляза третото попадение във вратата на Морган Де Санктис.

"Срещу Палермо бих могъл да заложа на схема с двама нападатели, така че още не знам като какъв ще действа Куалярела. Той обаче със сигурност ще бъде в стартовия състав", каза Конте, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

"Не мислим за Милан, мислим само за своята игра. Утрешният двубой с Палермо е много важен за нас", допълни 42-годишният наставник на "Старата госпожа".

Утре Милан приема Фиорентина от 16:00 часа и едва ли ще направи грешна крачка в битката за титлата. Напоследък "виолетовите" не се представят особено добре и шансът да вземат точка или три на "Сан Сиро" е изключително малък.

"Милан има по-лесна програма от нас. В случая ние просто трябва да продължим да побеждаваме и да се надяваме, че "росонерите" ще сгрешят някъде", каза още Конте.