Мениджърът на Милан Масимилиано Алегри заяви, че мисли само за утрешната среща на "росонерите" с Катания. "В момента не мисля нито за Ювентус, нито за Барселона", каза треньорът на италианския шампион.

В сряда отборът от Милано направи 0:0 с Барселона в четвъртфинален мач от Шампионската лига, игран на "Сан Сиро". Реваншът на "Ноу Камп" е на 3-ти април от 21:45 часа българско време.

Утре от 19:00 часа българско време "росонерите" гостуват на Катания в изключително важен двубой от Серия А. Милан е на четири точки пред основния си съперник за Скудетото Ювентус, така че победата е задължителна за шампионите.

"Катания едва ли ще се защитава. Този отбор има 42 точки и се представя страхотно благодарение на своя наставник. Ще ни бъде много трудно утре", коментира Алегри, цитиран от сайта Football-Italia.net.

44-годишният треньор ще може да разчита на десния бранител Игнацио Абате, който се възстанови от контузия. Алегри обаче няма да рискува с включването в игра на Алесандро Неста и Кларънс Зеедорф.