Изключително интригуваща и богата програма ще ни предложи поредният състезателен ден от провеждащия се в момента супер турнир от сериите “Мастърс 1000” в Индиън Уелс с общ награден фонд 5 536 644 долара.

Първи на централния корт ще излязат настоящият шампион Новак Джокович и испанецът Пабло Андухар, като тук сърбинът е абсолютен фаворит и надали ще станем свидетели на нещо друго освен чиста победа за Ноле.

Веднага след това обаче ни предстои един повече от любопитен сблъсък от надпреварата при дамите между непобедената от началото на сезона Вика Азаренка и полякинята Агниешка Радванска.

За възникналото напрежение между двете напоследък се изговори доста и въпреки усилията и на Азаренка, и на Радванска “томахавката да бъде заровена” със сигурност тази вечер ще прехвърчат искри.

Следващият сблъсък на централния корт е между Рафа Надал и Александър Дългополов, а “дневната” сесия ще закрият Роджър Федерер и Томас Белучи.

Два двубоя организаторите са предвидили и за вечерната сесия, като в първия от тях На Ли ще премери сили с Анжелик Кербер, а малко по-късно в действие ще видим Хуан Мартин Дел Потро и приятната изненада до момента Денис Истомин.
 
Ето и програмата на по-интересните сблъсъци:
(приблизителният начален час е в българско време)

  stadium 1   stadium 2
20.00 ч. Новак Джокович 20.00ч. Николас Алмагро
  Пабло Андухар   Томаш Бердих
следва Вика Азаренка следва Джон Иснър
  Агниешка Радванска   Матю Ебдън
следва Рафа Надал следва Жо-Вилфред Цонга
  Ал. Дългополов   Давид Налбандиян
следва Роджър Федерер следва Райън Харисън
  Томас Белучи   Жил Симон
не преди На Ли    
4.00 ч. Анжелик Кербер    
не преди Х. М. Дел Потро    
5.30 ч. Денис Истомин