Днешната програма на супер турнира от сериите “Мастърс 1000” в Индиън Уелс ще ни предложи поредица от интригуващи двубои, като за приятелите на българския тенис, разбира се, с огромен интерес се очаква сблъсъкът между Григор Димитров и Давид Ферер.

За щастие срещата ще се състои на Stadium 2 – телевизионен корт и се очаква да стартира около 23.00 часа българско време, което означава, че ще може да са наблюдава на живо от абонатите на Булсатком и в интернет.

До момента Гришо и Ферер имат един единствен официален мач по между си и той се състоя миналата година на Мастърса в Синсинати, където испанецът стигна до трудна победа с 2:1 сета.   Разбира се не по-малко интересно ще бъде и на централния корт, а шоуто там ще бъде открито със сблъсъка между Хуан Мартин Дел Потро и Маринко Матошевич, а веднага след това в действие ще видим и световния номер 2 Рафаел Надал, който ще има за съперник Леонардо Майер от Аржентина.

Рано сутринта българско време (не преди 4.00 ч.) своят поход към четвърта титла от надпреварата ще започне и Роджър Федерер, а негов опонент на старта ще бъде представителят на домакините Денис Кудла.

Ето и програмата на по-интересните двубои: (приблизителният начален час е в българско време)

  Stadium 1   Stadium 2
20.00 ч. Х.М.Дел Потро 20.00ч. Анжелик Кербер
  Маринко Матошевич   Ваня Кинг
следва Рафаел Надал следва Маркос Багдатис
  Леонардо Майер   Фелисиано Лопес
следва Вика Азаренка следва Григор Димитров
  Светлана Кузнецова   Давид Ферер
следва Жо-Вилфред Цонга следва Петра Квитова
  Микаел Лодра   Кристина Макхейл
не преди Роджър Федерер следва Милош Раонич
4.00 ч. Денис Кудла   Карлос Берлок
не преди Флавия Пенета следва Джейми Хамптън
5.30 ч. Агниешка Радванска   Ярмила Гайдишова