Полузащитникът на Интер Естебан Камбиасо заяви пред Скай Италия, че тимът е доволен с постигнатото през предишните няколко години, но реалността вече е съвсем друга.

"Нерадзурите" са в серия от осем поредни мача без победа, пет поредни загуби и пет срещи без вкаран гол. В момента отборът от Милано се намира на седмата позиция във временното класиране на италианския шампионат, на 15 точки от лидера Милан и на 9 точки от третото място, което дава право на участие в квалификациите за Шампионската лига през следващия сезон.

"В съблекалнята анализираме пораженията си, но не сме свикнали на толкова много слаби резултати. Единственият изход от кризата е да работим здраво и да изследваме грешките, които допускаме. Добрите представяния няма да ни бъдат достатъчни, нуждаем се от добри резултати", каза Камбиасо, цитиран от сайта Football-Italia.net.

"За нещастие е нормално хората да си мислят, че се намираме в сериозна криза. Когато всичко върви добре, никой не се оплаква, но красотата не е вечна", допълни аржентинският халф.

В неделя от 21:45 часа българско време възпитаниците на Клаудио Раниери излизат срещу Катания в двубой на "Джузепе Меаца" и ще търсят успеха на всяка цена. През първия полусезон сицилианците надвиха "нерадзурите" с 2:1 с попадения на Серхио Алмирон и Франческо Лоди. За Интер пък се разписа именно Камбиасо.