Бразилският халф Фелипе Мело, който играе за Галатасарай под наем от Ювентус, заяви пред Tuttomercatoweb, че никога не би се върнал в Торино, за да се състезава за "Старата госпожа".

След като беше привлечен през 2009-та година, полузащитникът така и не успя да се наложи при "бианконерите", въпреки че имаше и някои добри представяния с черно-бялата фланелка.

Именно затова Фелипе Мело отиде под наем в Истанбул, а Галатасарай разполага с опцията да си осигури правата на играча за постоянно, ако плати на торинците 13 милиона евро.

"Винаги ще бъда благодарен на Ювентус за предоставената ми възможност, но периодът ми в Торино приключи. Това бяха две тежки години за мен и моето семейство. Аз обаче не тая омраза. В Ювентус работят големи професионалисти, феновете на отбора са велики и аз ще бъда първият, който ще се зарадва, ако този тим спечели трофей в края на сезона", каза Фелипе Мело, цитиран от сайта Football-Italia.net.

28-годишният халф има за какво да се чувства добре в Турция. През настоящата кампания Фелипе Мело е един от водещите голмайстори на Галатасарай с 8 попадения в 25 шампионатни мача. С повече голове за "Чим Бом" в първенството може да се похвали единствено Йохан Елмандер, който има 11 попадения.