Наставникът на Рома Луис Енрике похвали състава си след успеха с 1:0 над Парма. Единственият гол в мача вкара 20-годишният Фабио Борини в 26-тата минута след асистенция на Фернандо Гаго.

"Борини ме изненада и аз се радвам за него. Възрастта няма значение, важен е неговият глад за попадения, както и качествата, които демонстрира", коментира испанският треньор, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

С трите точки от победата над "дуковете" "вълците" се изкачиха до петата позиция във временното класиране на италианското първенство. Успехът беше втори за римляните този месец. През февруари момчетата на Луис Енрике загубиха от Каляри и Сиена, направиха хикс с Катания и надвиха Интер, преди да бият Парма.

"Какво ни е необходимо, за да бъдем постоянни? Очевидно, това е въпросът за милион долара. Сега трябва да продължим с доброто си представяне и да се справим с тежкото гостуване на Аталанта", каза още мениджърът на Рома.

"Джалоросите" излизат срещу бергамаските на 26-ти февруари от 16:00 часа българско време. След двубоя с Аталанта пък е дербито на Рим с Лацио – датата е 4-ти март, отново от 16:00 часа българско време.