Вратарят на Локомотив Пловдив Иван Караджов попадна в номинациите за "Най-секси мъж на годината".

Караджата, който избяга скандално от ЦСКА, ще се бори за наградата с Благо Георгиев, Валери Божинов, Ники Михайлов, Кубрат Пулев и Ивелин Попов, които вече бяха номинирани в тази категория.


Церемонията "Нощта на сексбомбите" ще се проведе на 24-ти февруари в Планет клуб като до тогава журналистите дават своите предложения за номинирани в отделните категории.

Освен че ще получат ленти и плакети, победителите ще си тръгнат и с куп подаръци, като специални бомбастични пликчета за призьорите от Мерилин Слимс.


Най-любопитната досега категория е най-секси тройка, където Сергей Станишев влезе в непряка конкуренция с Волен Сидеров. Там със своите бивши и настоящи половинки са още фолк-певицата Мария, водещият Иван Христов и актрисата Елена Петрова.

Засега основната борба за секс-бомба е между Златка Райкова, Светлана Василева и Лияна, като се очакват още попълнения в категорията.

Към звездните двойки предложение да се включи получи и Христо Сираков с победителката от риалитито "Милионер търси съпруга" Елена.