Отборът на Байерн приключи подготвителния си лагер в Катар с полет до Делхи. Днес баварците играят срещу националния отбор на Индия.

Франк Рибери няма да е титуляр в този мач. Той получи червен картон в последния есенен двубой на баварците и ще е наказан за възловото гостуване на Борусия Мьонхенгладбах в 18-ия кръг на 20 явуари.

„Затова трябва да намеря решение за лявото крило – Тони Кроос ще играе там. Той не е тип, който се надиграва човек срещу човек, но ще влияе на играта от тази позиция”, постанови треньорът Юп Хайнкес.

В титулярния състав се завръща Бастиян Швайнщайгер. Той пропусна два месеца заради счупена ключица и последвала операция.

Баварците бяха посрещнати от индийски почитатели и медии на летището. Веднага след мача отборът се качва на самолета за деветчасов полет до Мюнхен.

Байерн ще играе с всичките си титуляри, мачът се очаква да донесе големи приходи. Освен това е част от рекламната стратегия на клуба в големи страни извън Европа.

Вчера целият отбор посети голямото автомобилно изложение в Делхи, където са представяни и моделите на един от генералните спонсори на клуба - Ауди. Футболистите разгледаха шикозните коли и привлякоха голям интерес от посетители.