"Мис Плейбой 2009" Светлана Василева даде любопитно интервю за читателите на Gol.bg.

Плеймейтката, която се прочу с прозвището "Гонзовица" е категорична, че повече не иска да чува за този прякор и ще се опита да загърби скандалната си слава.

Засуканата красавица говори още за взаимоотношенията си с Андреа, Николета Лозанова и Златка Димитрова, за родните футболисти, за недоразуменията си с Ивелин Попов и за бъдещите си планове.

Ето цялото интервю на плейбойката:

Светлана, прозвището "Гонзовица" няма как да не ви дразни и пречи в личен план, но същевременно то ви изстреля в челните страници на жълтите издания. Сега искате да скъсате с него. Значи ли това, че не желаете да използвате ПР-ефектът и да използвате популярността си в професионален план? Или просто смятате да налагате личното си име?

Прозвището "Гонзовица" тръгна от един вестник и след това всички останали журналисти започнаха да го използват. Това име "Гонзовица" наистина много ми пречи в личен план и искам да се извиня на хората, които съм наранила. Искам да помоля хората най-накрая да спрат да ме пишат "Гонзовица", това е най голямата ми молба. Искам да наложа името си - Светлана, както всеки си залага на собственото име, а не на някое чуждо име. Нищо не ме свързва с този човек, за да ме пишат така. Искам да върна моето собствено име. По Коледа стават чудеса, нека това чудо се случи и повече никъде да не засичам името "Гонзовица", благодаря предварително на всички медии, ако наистина повече не ме пишат така.

Каква е истината за прословутата татуировка - "Гонзовица", която сте искали да си направите? От някоя шега ли започна всичко?
Тази прословута татуировка я няма по моето тяло и няма да я има. Всичко започна на шега. Никога не съм очаквала, че такова внимание ще и се обърне и ще бъде толква коментирана, за което сега съжалявам много.

Вашето име се замеси в доста скандални ситуации. Свързваха ви с Коко Динев, Христо Сираков, Гонзо, Валери Божинов, Дарко Тасевски, Любо Ганев. Имали ли сте връзка с някоя известна личност, освен Георги Иванов?
Това за Коко Динев не го бях чувала, за пръв път го чувам от вас. Не съм имала нищо общо с никой от изброените. Единствено с Дарко съм имала нещо, но това е било преди две години. Той си има приятелка и са много щастливи. Тасевски си има личен живот, аз пък си имам свой и не ме вълнуват останалите.

Преди време казахте, че футболистите не стават за сериозни връзки.
Да така казах наистина и все още го твърдя. Когато бях малка харесвах футболистите, но това е нещо нормално. Всяко едно малко момиче харесва футболисти, но с времето пораснах и вече се смятам за зряла жена. Определено футболистите не стават за сериозна връзка, но всеки вижда нещата по различен начин. Поне аз не бих имала отношение с футболист. Мъжете, които аз харесвам са зрели, олегнали и здраво стъпили на земята, а не някое мамино синче, което е още някъде горе в облаците.

Няма как да подминем и скандалите ви със Златка Димитрова, която ви обвини, че сте "момиче от каталог за 1000 лв." Какво бихте и отговорили?
Мен лично не ме вълнува какво е казала Златка или която и да е. Това се говореше за много момичета, не само за мен. Важното е хората около мен да знаят коя съм и каква съм. Никога не можеш да убедиш останалите хора в противното.

Имахте и противоречия с друга спортна половинка - Андреа, каква е тази история. Николета Лозанова също ви нападна словестно? Имате ли някакво отношение с въпросните дами?
Аз лично за Андреа не съм казвала никога нищо лошо и не съм чула тя също да ме е нападала. Много ми допада как пее, прави страхотни песни и клипове. Недоразуменията ни с Николета по-скоро се дължат на журналистите, които ни слагаха думите в устата.

Как се виждате след 10 години - семейна или на корицата на поредното списание?
Предпочитам да съм семейна с две деца. За мен семейството е на първо място от всичко останало, а списанията са на заден план.

Замесихте се в доста шумен скандал с Ивелин Попов. Дори се чу, че лично Гриша Ганчев ви е заплашвал да оставите Попето на мира? Как тръгна този слух?
Да, наистина имаше голям скандал с мен и Ивелин, но тази случка отново тръгна от жълтите вестници. Никога не съм имала нещо срещу Попето.

Имате ли хирургически интервенции по тялото?
Единственото нещо, което съм корегирала по себе си са устните ми.

Имахте амбиции да се пробвате в киното и музикалния бизнес. Продължавате ли да правите такива планове и ако да, какъв стил музика смятате да изпълнявате - фолк, рок, поп?
Да, преди време наистина исках да запиша песен, но не и да ставам фолк певица, а просто да сбъдна една моя детска мечта, нищо повече. След като споделих на приятели тази идея, те ми казаха, че много хора ще ми се смеят, защото е като всички останали снимат се за списания и след това решават да стават певици и наистина е малко смешно. Ще ви издам обаче една тайна, която не съм споделяла до сега в медиите - имам записана песен с музика и всичко останало, но само и трябва един клип и да реша кога да я покажа на бял свят.

Вие постоянно сте казвала, че сте от Левски, но бяхте засечена на мача на ЦСКА. В същност от кой български отбор сте?
Ако кажа от кой футболен отбор съм веднага ще ме свържат с даден футболист. За това ще отговоря, че не съм от никoй, за да няма нещо неразбрано или нова интрига.

Интересувате ли се от чуждестранен футбол? Меси или Кристиано Роналдо?
Световният футбол е много по-красив и много по-добър. Мечтая да посетя стадион "Маракана".
 
Какво мислите за сапунката "Валери Божинов-Николета-Ники Михайлов-Алисия"?
Прекалено много внимание се обръща на този четириъгълник. Това са хора и всичко, което
им се случва, се е случвало и на други.

Ники Михайлов или Димитър Бербатов и заслужено ли Ники стана Футболист №1?
Димитър Бербатов, защото е интелигентен играч. Дават му малко шансове за изява, но въпреки това бележи красиви голове.