Мениджърът на Ювентус Антонио Конте заяви след равенството 1:1 с Рома, че качеството на игра в двубоя му е допаднало и отново похвали своя колега Луис Енрике за свършената работа в лагера на "вълците".

"През първата част играхме добре, въпреки че по двата фланга можехме да направим повече. Не е лесно, когато допуснеш гол още в самото начало, така че реакцията на тима ми ми хареса. Не ми допадна обаче, че в средата на второто полувреме започнахме да действаме хаотично", каза Конте, цитиран от Football-Italia.net.

С точката от този хикс "бианконерите" си връщат първото място във временното класиране на Серия А, като са с равен брой точки с втория Удинезе, но с по-добра голова разлика от "фриуланите". На две точки зад тези два състава дебнат други два – Милан и Лацио.

"Таблицата показва, че в момента вършим невероятни неща, много над очакванията в началото на сезона. Фактът, че сега хората очакват от нас постоянно да бием, сам по себе си означава, че сме на прав път", завърши Конте.

В неделя от 16:00 часа българско време "Старата госпожа" посреща предпоследния във временното подреждане Новара и ще гони задължителна победа, с която да продължи серията си от 14 мача без загуба през настоящата кампания в италианския шампионат.