Полузащитникът на Милан Кларънс Зеедорф заяви пред Скай Италия, че нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес най-вероятно ще премине в отбора, който му предложи най-много пари.

Въпреки че според сайта Football-Italia.net аржентинецът е договорил личните си условия с "росонерите", Пари Сен Жермен също се намеси в борбата за подписа на футболиста и предложи на "гражданите" 30 милиона евро за него.

"Като гледам неговата кариера, неговите агенти и всеки ход, който някога е направил, мисля, че Тевес ще отиде там, където му предложат повече пари. Ако той избере Милан, това би бил първият път в живота му, когато ще избере клуб заради кариерата си, а не заради парите", смята Зеедорф.

Холандецът не пропусна да коментира и спорната ситуация в края на първото полувреме на срещата с Болоня, завършила при резултат 2:2, когато камерите показаха, че топката се удря в ръката на Зеедорф, но съдията Джанлука Роки не отсъди дузпа за "рособлу".

"Реферът беше само на десет метра от положението. От записа на телевизията изглежда, че е трябвало да има дузпа, но за себе си знам, че топката ме удари по рамото", каза 35-годишният ветеран.