Симоне Пепе, който вчера отбеляза победното попадение за Ювентус в мача с Лацио от Серия А, сподели, че се чувства щастлив да бъде част от страхотен отбор, който играе отличен футбол.

Вчера "бианконерите" биха с 1:0 "орлите" в Рим и по този начин продължиха победната си серия в италианския шампионат, като отново се изкачиха до първото място в подреждането.

"Това е един съвсем различен тим в сравнение с миналата година. Новият Ювентус се забавлява на терена и това е най-прекрасното нещо. Всички ние имаме самочувствието да атакуваме постоянно, без да подаряваме топката на противниковия състав", заяви Пепе, цитиран от сайта Football-Italia.net.

Във вторник "Старата госпожа" гостува на Наполи. Момчетата на Валтер Мадзари измъкнаха равенство 1:1 в продължението на вчерашния си двубой с Аталанта, като гола вкара Единсон Кавани.

"Ако спечелим срещу Наполи, това означава само и единствено, че сме взели три точки, нищо повече. Скудетото? Когато в миналото гледахме отвъд следващия си мач, обикновено пропадахме. Миналият сезон например беше унизителен за нас, така че сега искаме да вземем реванш", допълни Пепе.