Наставникът на Палермо Девис Манджа заяви след загубата с 0:3 при гостуването на Ювентус, че отборът му може би се нуждае от психоаналитик, за да се пребори със слабата си форма далеч от "Ренцо Барбера".

Един от двата най-добри домакински тима в Серия А е също така най-слабият гост до момента през този сезон, като при гостуванията си "розанерите" имат голова разлика 0:9 и само една спечелена точка.

"Трябва да променим нещо в нашия манталитет. Необходимо е да владеем повече топката, а за да се случи това, имаме нужда и от по-добри изяви на играчите в халфовата линия", каза Манджа, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

Следващото гостуване на отбора от остров Сицилия е срещу Парма на 4-ти декември от 21:45 часа българско време. Преди това обаче Палермо ще посрещне Фиорентина. Мачът е следващата неделя от 16:00 часа.

"С малко повече спортна агресия щяхме да създадем проблеми на Ювентус. Имахме няколко възможности през първото полувреме – визирам шансовете пред Йосип Иличич – но когато в Торино допуснеш грешки като нашите, си плащаш скъпо", допълни Манджа.