Селекционерът на италианския национален отбор Чезаре Прандели назова имената на 11-те футболисти, които ще стартират в утрешната контрола срещу Полша на Градския стадион във Вроцлав. Мачът е от 21:45 часа българско време.

Според списъка, изнесен от треньора, десният бранител на Милан Игнацио Абате ще направи своя дебют за "скуадра адзура", а гласеният за титулярен централен защитник Анджело Огбона (Торино) ще остане на пейката за сметка на Андреа Ранокия от Интер.

Атаката на Италия ще се води, както се очакваше, от Марио Балотели и Джампаоло Пацини.

"Балотели трябва да излезе на терена без напрежение. Фактът, че все още не е отбелязвал попадение за Италия, не бива да го кара да се вманиачава. Необходимо е просто да запази спокойствие и голът ще дойде по естествен път", каза Прандели, цитиран от електронното издание Football-Italia.net.

Медиите на Апенините предполагат, че Прандели ще започне със схема на игра 4-3-1-2, която ще премине в 4-3-3, когато футболистът на Ювентус Симоне Пепе влезе в игра през втората част.

"Симоне се справя много добре в тренировките и ме убеди, че трябва да го използвам в срещите с Полша и Уругвай. След почивката ще направим промени в системата, за да пробваме няколко експеримента", допълни Прандели.

Ето и 11-те на Прандели срещу Полша: Буфон, Киелини, Ранокия, Абате, Кришито, Де Роси, Пирло, Маркизио, Монтоливо, Балотели, Пацини