Младата суперзвезда на Борусия Дортмунд Марио Гьотце вече прати титлата в Бундеслигата към Мюнхен. Според него Байерн ще е новия шампион.

„Байерн е убедителен отбор. Мисля, че този сезон ще станат шампиони. Ние ще опитаме да дадем най-доброто и да стигнем до евротурнирите”, каза халфът пред вестник tz.

Любопитното е, че в Байерн живо се интересуват от привличането на младия германския национал. Сега Гьотце фаворизира баварците за сметка на тима си.

„В момента се представяме добре в първенството, взехме и първа победа в Шампионската лига. Сега имаме два мача, да видим какво ще стане в групата”.

След паузата за националните отбори е дербито между лидера и шампиона - Байерн срещу  Борусия Дортмунд. Баварците водят с пет точки на върха в класирането пред противника си.

В националния отбор на Германия се очаква в приятелския мач с Украйна Гьотце да играе за първи път заедно с Месут Йозил.

„Радвам се, че съм в националния отбор. Винаги е хубаво когато се срещаш с другите. Предстоят интересни мачове, особено класиката срещу Холандия”, завърши Марио Гьотце.