Наставникът на Интер Клаудио Раниери заяви, че е доволен от играчите, с които разполага, и опроверга спекулациите в италианските медии, че Самуел Ето'о ще се завърне на "Джузепе Меаца".

Камерунският нападател премина в руския Анжи Махачкала през лятото и по този начин стана най-скъпоплатеният футболист в света със заплата от 20,5 милиона евро на сезон.

"Ситуацията в пресата и по телевизията прилича на някаква компютърна игра, така че предпочитам да се концентрирам върху мача с Катания", каза Раниери, цитиран от сайта Football-Italia.net.

До момента Интер има 4 точки от 5 мача и се намира на 17-то място във временното класиране на Серия А. Под ръководството на Раниери, който замени Джан Пиеро Гасперини, "нерадзурите" имат две победи и една загуба във всички турнири.

"Видяхме колко опасен отбор може да бъде Катания, дори Ювентус се затрудни в Сицилия, но ние искаме да спечелим, трябва да трупаме точки, за да не се увеличи дистанцията с лидерите", допълни треньорът на италианските вицешампиони.

Раниери първоначално беше наказан да не присъства край страничната линия на мача с Катания заради поведението си срещу Наполи, но наставникът обжалва успешно пред италианската федерация и наказанието беше отменено. Срещата между Катания и Интер е утре от 19:00 часа българско време на стадион "Анджело Масимино".