Бившата звезда на Англия и Арсенал Пол Мърсън катастрофира със своя мерцедес, но за негово щастие успя да оживее, пише "Дейли Стар".

Легендарният футболист е заспал зад волана на своята кола, която е оценявана на 40 хиляди паунда, и се е блъснал в камион от министерството на отбраната на Великобритания.

Бащата на пет деца е избягал от мястото на инцидента с дълбока рана в областта на главата, след което обаче е бил арестуван по подозрение за шофиране в нетрезво състояние.

Интересно е да се припомни, че бившият ас на Арсенал успя да се пребори с пристрастията си към алкохола, наркотиците и хазарта към които бе вманиачен в продължение на 20-ина години.

Ако се окаже, че бившият футболист е употребявал алкохол, преди да се качи на колата си, тогава той със сигурност ще бъде съден.

Инцидентът е станал в сряда сутринта, в 3:30 местно време, в близост до Уарвийк. Полицейският говорител на местното управление сподели, че е арестуван 43-годишен мъж, който е заподозрян в употреба на алкохол.

Самият Мърсън в момента иначе работи като коментатор в сателитния канал "Скай Спортс". Той изрази радостта си, че е успял да оцелее след катастрофата.

Paul Merson at Warwick A&E cropped