Супер турнира от сериите “Мастърс 1000” в Шанхай набира скорост, като днес предстоят да се изиграят някои доста любопитни сблъсъка от втория кръг на надпреварата.

Разбира се за всички приятели на българския тенис от огромно значение е предпоследният мач от програмата на централния корт, който ще противопостави първата ракета на България Григор Димитров на бившия номер 1 Анди Родик.

И двамата стартираха кампаниите си в китайския мегаполис с трудни трисетови победи в първия кръг, като хасковлията отстрани Марсел Илхан, докато американецът се справи с Йен-Сун Лу.

От формата, която Родик демонстрира през последните месеци, надали ще има по-удобен момент българинът да направи своя удар и да постигне престижна победа, но ако има нещо сигурно в играта на американеца, то това е безрезервната му воля за победа.

При всички случаи днес ни предстои един много вълнуващ двубой, който за щастие ще може да се наблюдава на живо в интернет и дано в ранния следобед имаме много поводи за радост и положителни емоции.

Ето и програмата на по-интересните двубои за днес:
(приблизителният начален час на срещите е в българско време)

  Стейдиъм   Грандстенд
9.00 ч. Янко Типсаревич 9.00 ч. Юрген Мелцер
  Фелисиано Лопес   Иван Любичич
следва Давид Налбандиян следва Алберт Рамос
  Фелисиано Лопес   Марин Чилич
не преди Григор Димитров следва Милош Раонич
13.00 ч. Анди Родик   Микаел Лодра
не преди Марди Фиш не преди Жил Симон
15.00 ч. Бърнард Томич 13.00 ч. Алберт Монтанес