Играчът на Локомотив Пловдив Йордан Тодоров очаква дете. Интересното обаче е, че известният като Данчо Тъча футболист от престоя си в ЦСКА е забременил непозната пловдивчанка, а не съпругата си - бившата секретарка на Боби Михайлов Елена Боева, гръмна hotarena.net.

От няколко месеца Данчо Тъча си живее в пловдивското си жилище с новата си интимна партньорка, но и не се развежда със законната съпруга Елена.

За предстоящото бащинство на футболиста на "смърфовете" от месеци знае целият отбор на Коко Динев, но както обикновено само Елена научила последна.

Футболистът зарязал жена си в столичния им апартамент и от месеце не се прибирал при нея, след като дълго време се разнасяше мълвата, че Елена кръшка на бека най-редовно. Сега Йордан Тодоров й го връща тъпкано.

Новата девойка в кревата на Данчо Т., която ще роди от бившия национал, е в седмия месец. Хубавата Елена узнала случайно преди седмица, че Тодоров ще става баща, след като той не събрал смелост да й каже, а съпругата му моментално е задействала процедура за разтрогване на брака им.