След като взриви медийното пространство с откровения за сексуалните способности на футболиста на ЦСКА Антон Каракачанов, фотомоделът Габриела Попова е получила публични заплахи от него в социалната мрежа, твърди днес hotarena.net.

Припомняме, че палавницата срина със земята имиджа на футболиста, като призна, че тя е използвала него за секс, а не той нея.

"В момента нямам гадже и не съм с Карачанаков. Мисля, че съм твърде красива и млада, за да съм само с един мъж. Обичам секса, падам си по нестандартен секс", изригна Габриела, която заяви, че не е гадже с футболиста, а само е правила секс с него, след свалка в интернет, но фурията признава, че играчът на "армейците" е по-бърз в леглото, отколкото на терена.

Карачанаков не остана безпристрастен към изявленията на Попова и заплаши ненаситната си интимна партньорка с отвличане, побой и дори запалване, което разтревожи нимфоманката и тя потърси съдействието на медиите.

"Няма да ставаш известна покрай мен! Сички журналисти ме познават! Не се меши, както не се меша и аз", написал на стената на социалната й мрежа футболистът на "червените". (цитатът е публикуван без редакторска намеса)