Мениджърът на Рома Луис Енрике вярва, че отборът ще запише първата си победа през новия сезон в утрешния мач със Сиена. "Вълците" домакинстват на тима от Тоскана от 21:45 часа българско време.

"Виждам един отбор, който иска да спечели. Отбор, който се чувства задължен на феновете и е гладен за успехи. Мисля, че сега е идеалният момент да победим" каза Енрике, цитиран от сайта Football-Italia.net.

Въпреки че е уверен в успеха срещу Сиена, испанецът предупреди футболистите на Рома да внимават и да не подценяват противника.

"Това ще бъде една трудна среща за нас. Трябва да създадем много възможности пред вратата на Сиена, като в същото време е необходимо да внимаваме да не получим гол от контраатака", допълни Енрике.

До момента под ръководството на бившия помощник в Барселона Рома има едва две отбелязани попадения, две загуби и две равенства. Луис Енрике обаче е сигурен, че резултатите скоро ще дойдат.

"Не се притеснявам, че не реализираме положенията, които създаваме, защото виждам, че работим правилно и това рано или късно ще ни се отплати", завърши испанецът.