Жената, която стана най-младият шеф на английски футболен клуб, е била компаньонка преди известно време.

Според английския таблоид "Сън", една от големите клечки в Мансфийлд Таун Каролин Стийл е задоволявала капризите на множество мъже, преди да поеме работата в клуба.

29-годишната хубавелка е работила предимно с две агенции за компаньонки, като се е срещала с най-различни мъже по всяко време на денонощието.

Стийл стана главен изпълнителен директор на клуба от Нотингамшир през миналата седмица, като пое поста, благодарение най вече на приятелството и с боса на отбора Джон Радфорд.

Двамата засега отричат да са имали близки отношения, като по този начин към момента отпада вариантът Стийл да е била любовница на 45-годишния богаташ.

Историята на симпатичната блондинка е доста интересна и тя е позирала за еротични снимки преди време. Смята се, че с парите от фотосите Каролин е изплатила дълговете, които е имала в близкото минало.

Стийл е работила също и като акаунт-мениджър за топ модните марки Булгари и Гучи в английската столица Лондон.

Източници, близки до дамата, признават, че тя е обслужвала много и най-различни футболисти, които от своя страна са останали изключително доволни от "представянето и".

Според последни информации младата жена се е оттеглила от компаньонската и професия през миналата година, тъй като е решила да започне на чисто.

Интересно е да се отбележи, че Каролин Стийл е работила и с агенцията за компаньонки "Макензи". Именно от тази агенция Кристиано Роналдо и Андерсон си поръчаха пет момичета и спретнаха дива оргия през 2007 година.

Soccer boss ... Carolyn Still