Днес предстоят да се изиграят четвъртфиналните сблъсъци при дамите  мъжете на супер турнира на твърди кортове в Синсинати (Охайо).

За радост на любителите на тениса и четиримата топ тенисисти при мъжете продължават в надпреварата, като до момента с най-колебливи изяви е световният номер 2 Рафаел Надал.

“Ел Торо” води епична битка със сънародника си Фернандо Вердаско вчера, а днес ще трябва да премери сили с намиращия се във великолепна спортна форма Марди Фиш.

Американецът игра финал миналата седмица в Монреал, а преди това достигна и до заключителния двубой за титлата в Лос Анжелис, но за негово съжаление от досега изиграните 6 официални сблъсъка срещу Надал няма победа.

Веднага след това на централния корт ще излязат Роджър Федерер и Томаш Бердих, като от показаното до момента в Синсинати Маестрото не би трябвало да има особени проблеми срещу чеха.

За вечерната сесия е предвиден сблъсъкът между Новак Джокович и Гаел Монфис. Двамата играха четвъртфинал миналата седмица в Монреал, като французинът взе само три гейма, така изгледите му днес за успех са почти илюзорни.

На “Грандстенд” Ади Мъри ще трябва да преодолее Жил Симон, а най-интригуващият сблъсък при дамите е този между Мария Шарапова и Саманта Стоусър.

Ето и програмата: (приблизителният начален час на срещите е в българско време)

Централен корт Грандстенд
18.00 ч. 18.00 ч.
Саманта Стоусър Анди Мъри
Мария Шарапова Жил Симон
не преди 20.00 ч. следва
Рафаел Надал Даниела Хантухова
Марди Фиш Вера Звонарьова
не преди 22.30 ч. следва
Роджър Федерер Надя Петрова
Томаш Бердих Андреа Петкович
не преди 2.00 ч. не преди 2.00 ч.
Новак Джокович Йелена Янкович
Гаел Монфис Пън Шуей