България за първи път е в четвърта урна при определянето на групите за квалификациите на следващото световно първенство. Това означава, че ще трябва да се изправим срещу още един силен отбор в повече. Efbet предоставя възможност да изпробвате късмета си и да определите евентуалните ни съперници по пътя към Бразилия 2014. Всички те са с коефициент 8.00.


Първа урна: Испания, Холандия, Германия, Англия, Португалия, Италия, Хърватия, Норвегия, Гърция

Сред тимовете от първа урна сме играли с почти всички по два пъти. В Световни квалификации все още не сме се изправяли срещу Испания и Англия. Срещу отборите на Холандия, Португалия и Норвегия все още нямаме загуба, а срещу Италия и Германия - нямаме победа в квалификации за Световно първенство. Дали не е време да срещнем световния и европейски шампион Испания и да рискуваме с коефициент 8.00?


Втора урна: Франция, Черна гора, Русия, Швеция, Дания, Словения, Турция, Сърбия, Словакия

В тази група се отличават мачовете ни срещу Франция. Петлите сме побеждавали 4 пъти в 6 мача. Имаме едно равенство и само една загуба. Във втора урна е добре да не ни се пада тимът на Швеция. Срещу тях имаме два квалификационни цикъла за Световно първенство, с 3 загуби и едно равенство. Головата разлика е 1:9.


Трета урна: Швейцария, Израел, Ирландия, Белгия, Чехия, Босна и Херцеговина, Беларус, Украйна, Унгария

От тези отбори сме срещали Израел, Ейре, Белгия, Чехия и Унгария. Най-често играем с Израел и Унгария – 4 победи, две равенства и една загуба с Израел и победа, равен и 4 загуби от Унгария. Истинският препъникамъкът тук е Чехия. С тях имаме два мача за световното през 2002, като тогава губим с 0:1 и 0:6. Ако включим и срещите с Чехословакия, мачовете стават 6, а загубите – общо 4. Головете в нашата врата 17 срещу само 3 ответни.


Четвърта урна: България, Румъния, Грузия, Литва, Албания, Шотландия, Северна Ирландия, Австрия, Полша

От четвърта урна най-много ще се радваме, че няма да срещнем Румъния – 4 загуби в 4 мача.


Пета урна: Армения, Финландия, Естония, Кипър, Латвия, Молдова, Македония, Азербайджан, Фарьорски острови
В пета урна сме изиграли по 6 мача с тимовете на Финландия и Кипър. Срещу Финландия имаме 6 победи и само един допуснат гол, а срещу Кипър имаме 5 победи и една загуба, която дойде през 2009г. Ако разчитаме, че съдбата отново ще ни прати Финландия или Кипър, то можем да пробваме с коефициент 8.00.


Шеста урна: Уелс, Лихтенщайн, Исландия, Казахстан, Люксембург, Малта, Андора, Сан Марино

В шеста урна сме срещали Исландия, Люксембург и Малта. Срещу Люксембург сме играли на три квалификационни цикъла и имаме 6 победи. Срещу Исландия и Малта имаме по едно равенство от 4 мача срещу всеки.


Друго интересно събитие този уикенд е финалът за Суперкупата. ЦСКА направи мащабна селекция, от която отборът няма да има възможност да се възползва в тази среща. Литекс загуби нещастно от Висла у дома и това поражение може би ще се отрази на „оранжевите“. EFbet определя равни шансове на двата тима за победа в редовното време – 2.60. Евентуално равенство е оценено от българския сайт за залози с 3.20.


ЦСКА – Литекс 1 - 2.60 Х - 3.20 2 – 2.60


Специалните залози за българския футбол са представени от Efbet. Това е първият сайт за залози, създаден да обслужва приоритетно български клиенти.