Бившият национал на България Мартин Камбуров организирал секс оргии.

На едно от последните участие е взела класиралата се на второ място в конкурса "Мис Силикон" Александрина Йорданова.

От година и половина бившият голмайстор на Локомотив (Сф) се подвизава в Китай, където носи екипа на местния Далиен. При последното си връщане от далечната азиатска страна 31-годишният ерген заформил гола вакханалия в известен столичен хотел.

"Бяхме общо четири момичета и трима мъже. Останалите двама не са футболисти. Първо бяхме всички заедно на вечеря. По едно време Мартин предложи от ресторанта да се пренесем в хотела и след като нямаше нито един против, мъжете наеха апартамент в него. Отидохме, съблякохме се и се почнахме. Всеки с всеки", разказват две от девойките, правили секс с футболиста.

На вечерята той отишъл с вице "Мис Силикон", която представил като своя приятелка. Станало ясно обаче, че връзката им не е сериозна, а двамата са просто секспартньори, пише "Уикенд".

Когато Камбуров се връщал у нас, с 800-кубиковата кукла задоволявали сексуалните си страсти.

"Мартин много се радваше на силиконовите гърди на Алекс. Той също е доста надарен, повече от нормалното. От тримата мъже го извади най-голям", продължават с анатомичните подробности момичетата.

Футболният ерген пилеел голяма част от доходите си да плаща на жени. Обичайната тарифа, срещу която обладавал партньорките си, е 500 лева. На въпросното суинг парти момичетата заработили същата сума. Те обаче не са сигурни дали същия хонорар е прибрала и втората на "Мис Силикон".

Преди време Мартин Камбуров беше оферирал и "Мис Плейбой" Светлана Василева с хилядарка, за да му пусне.